I eftermiddags när killarna körde för att spela golf tog jag o H cyklarna till stan 🚲. Det är lyx när man i normala fall har betydligt längre till stan. Vi strosade runt o tog det lugnt. Vi hade verkligen ingen tid att passa utan vi bestämde att det fick bli en mor och dotter kväll. 

Mat på Crepriet

Efter ett tag insåg vi att magarna på oss började kurrar o middagstiden närmade sig. Ett gemensamt beslut var att leta upp något ställe att äta på. En av mina favoritrestauranger är Creperiet inne i Visby. Oftast sommartid är det svårt med att få ett bord. H och jag gjorde en chansning, i kväll kom vi i rättan tid och fick snabbt ett bord för två, dock ute men en filt om ryggen fixade vi det.
H valde Crêpes med glass o sylt. Crêpesen är gjord lite mer som en stor pannkaka. Jag själv valde jag galetter, det är ett matiga alternativ på Crêpes. Jag valde en som var fylld med västerbottenost, skaldjursröra, löjrom, ruccola och rödlök. Fantastisk gott 😋 men mättande. Så har ni vägarna förbi Creperiet i Visby rekommendera jag att ni slinker in på detta mysiga ställe 🏚.  Mätta och goa lämnade vi denna mysiga restaurang för i kväll.

H som åt jätte bra men hade ändå sparat lite plats i magen när vi passerade Visby glass. Är det en mor och dotter kväll så är det H avslutade med en glass från Visby glass, de har egentillverkning av glass. Jätte goda smaker.

Nu hejar vi fram fotbollstjejerna ⚽️, trevlig kväll!