Bröllopsfotona från 3 juni 2017

Idag fick vi bröllopsfotona från Media2u.se.  Trots att det bara är lite drygt en vecka sedan vi gifte oss var det ändå kul att minnas tillbaka dagen som alltid kommer att vara speciell för oss. Här kommer några av bilderna.

Bröllopsfotona - jag och min syster Bröllopsfotona - jag och min syster Bröllopsfotona - jag och min systerBröllopsfotona - jag och min systerBröllopsfotona - jag och min systerBröllopsfotona - jag och min systerBröllopsfotona - jag och min systerBröllopsfotona - jag och min systerBröllopsfotona - jag och min syster

Fler bilder och bröllopet – lång version kommer snart. Bröllopet – kort version skrev jag under bröllopsresan till Rom. Den hittar du här.

2 kommentarer

  1. Vilka underbara bilder🙌

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*