Jag älskar när andra bloggare listar saker. Därför kommer det att komma en hel del listor på den här bloggen framöver. Just den här listan hittade jag på Gabriella Joss blogg.

Fem fyra tre två ett – lista från Gabriella Joss

  1. Fem saker du alltid har i ditt kylskåp? Mjölk (min och storebrors. Övriga familjen dricker inte mjölk), Philadelphiaost, öl (sambons), grönsaker och minst en kvarglömd maträtt som borde ha slängts för länge sedan.
  2. Fyra saker du inte kan vara utan? Familjen, löparskor, böcker och datorn – tråkiga svar kanske, men självklara för mig.
Boknörd, lista lånad från Gabriella Joss

Mjölkälskande boknörd

  1. Tre saker som du inte kan äta? Kött (jag är ”Stockholmsvegetarian” som äter fisk), potatisbullar (men från skolköket), grädde (tycker verkligen inte om smaken och mår illa om jag får i mig för mycket)
  2. Två saker som gör dig glad? Min bästa kompis när vi kommer i rätt mood, projekt ”Min syster och jag” gör mig också glad (jag älskar att ha ett pågående projekt där jag lär sig saker på vägen)
  3. En sak du gör flera gånger i veckan? Lämnar på förskolan. En ny fas i vår familj och efter några veckor börjar vi komma in i någon sorts rutin. Men det känns fortfarande ovant.
Första dagen på förskolan

Första dagen på förskolan

Lånad lista från Att vara någons fru hittar du här.