Imorgon drar det igång. Dagen som har färdats över Atlanten och som på senare år har etablerat sig i Sverige. Rabattdagen med stort R. Jag pratar så klart om Black Friday!

Det är intressant ändå hur amerikanska traditioner kan landa så väl i Sverige, men det är ju trevligt att vi kan plocka russinen ur kakan… Enligt Wikipedia infaller Black Friday alltid på fredagen efter Thanksgiving och utgör startskottet för julhandeln.

Vi firar inte Thanksgiving i Sverige, men att känna tacksamhet och glädje kan vi som ska handla julklappar ändå göra. Jag menar, klappar ska köpas, och kan man handla dem för billigare peng är det väl bra?! Tack för rabatter och sänkta priser.

Black Friday hos Lilla Bus

Lilla Bus har hakat på trenden med Black Friday. Imorgon, fredag den 25/11, kommer det att finnas en mängd leksaker och barnkläder till sänkt pris i butiken i Alvesta. Vad sägs om:

50% på LARSENPUSSEL 

Black Friday

30% på UTVALDA UTKLÄDNINGSKLÄDER

Black Friday Upp till 50% rabatt på UTVALDA SPEL

Black Friday 20% på KLÄNNINGAR

Black Friday

Spel i sällskap med släkten

Rabatten gäller endast imorgon och endast i Lilla Bus butik i Alvesta. Skynda därför att fynda. Har du vägarna förbi Alvesta, sväng inom Lilla Bus och köp på dig julklapparna till barn, barnbarn, syskonbarn, vänners barn, kusinbarn, tremännings barn, random barn. Eller varför inte ett spel som hela släkten kan roa sig med på julafton när de goda chokladbitarna i Alladinasken är tagna från övre OCH undre lagret, och när julklapparna är öppnade och ni sitter där med frånvarande dimmig blick? Det är då sällskapsspelet ska plockas fram. Matkoman blir som bortblåst och engagemanget på topp igen. Lovar!

Mellandagsaktiviteter

Spara Larsenpusslet till mellandagarna och plocka fram som en överraskning till uttråkade barn. Jullov i all ära, men barnen ska underhållas också. Ett traditionellt pussel slår det mesta. Det kan till och med skänka en sorts frid till hemmet.

Black Friday hos Lilla Bus imorgon – kom ihåg det om du vill få en mysig jul även efter det att tomten har varit på besök :).