Ikväll kommer jag att ha svårt att somna trots att jag borde få så många timmars sömn som möjligt (med bebis vet man ju aldrig hur natten blir…). Anledningen till det är planering planering planering. Så kul!

Resten av familjen snusar i sina sängar. Lillebror jr. använder just nu min mage som säng (nära till nattmål) och jag får bara en hand över att hålla mobil och skriva med. Men det gör inget utan är mysigt värre.

Ikväll har jag suttit med planen för 2018 för Lilla Bus, Lilla Hem och Bloggen. Jag älskar ju att planera. Jag kan hålla på i evigheter med att göra tabeller, skriva aktivitetslistor och grotta ner mig i Google Analytics. Problemet med det är att jag aldrig kommer till skott. Men med årets värdeord i tanken har jag nu förenklat planen betydligt och den är nära att sjösättas.

Egentligen vill jag fortsätta min planering för 2018 till långt in på natten men jag vet att sömnen behövs – särskilt om storebror ska envisas med att vakna 05:10 imorgon igen och om lillebror jr. ska skrika av okänd anledning dessförinnan. Det är en dag imorgon också som tråkmånsarna säger… Till dess får jag drömma om SMART:a mål, USP:ar och statistik. God natt därute.