Det är dags att börja tänka på årets adventskalender! Redan kanske du tänker. Det är ju långt kvar till jul. Inte om man snackar adventskalender. Den ska ju vara klar redan 1 december. Helst lite tidigare än så för att du ska slippa svettas och trängas i julhandeln.

För mig väcker ordet barndomsminnen till liv. Mörka morgnar. Snöklädda träd. Brinnande adventsljus på bordet. Julkalendern på TV:n. En kalender som mormor hade broderat på väggen, full av små paket. Hur spännande det var att varje morgon få öppna ett nytt paket. Luktsuddisar, klistermärken, Pixiböcker. Små saker som passade lilla mig perfekt.

Ett hopp till mig som vuxen. 24 paket. Hjälp, hur ska jag komma på vad jag ska stoppa i 24 paket? Och när ska jag hinna handla dem? För att inte tala om att hinna slå in dem. I år har jag bara en liten person att ta hänsyn till. Hur blir det när lillebror blir så pass stor att han inte längre nöjer sig med omslagspapper som underhållning? Jag blir stressad bara jag tänker på det. Lägg där till själva julklapparna som ska ligga under granen den 24 december.

v som tomtenissa med adventskalender

Vår egen lilla tomtenisse under sin första jul.

 

Det går ju så klart att köpa en färdig adventskalender från Lego eller Disney, men hur kul och personligt är det?! Men lugn, det finns en lösning…

Min syster har kommit på den briljanta idén med färdiga paket till adventskalendern. Hos Lilla Bus kan du beställa din adventskalender i lugn och ro. Du får dem levererade inslagna i fint julklappspapper i god tid före 1 december. Välj mellan Adventskalender Gran och Adventskalender Stjärna. Båda adventskalendrarna kostar 299 kr/st och för det får du härliga små leksaker färdiga att hänga fram i kalendern. Lilla Bus har anpassat leksakerna till åldrarna 3-6 år och 6-9 år.

Adventskalender från Lilla Bus

Välj mellan Adventskalender Gran och Adventskalender Stjärna. Få alla 24 paketen levererade i fint julgranspapper.