Vi har varit inne i ett riktigt pussel stim här hemma, H startar dagen med att lägga pussel och det sista hon gör innan läggdags är att pussla några bitar till. Vissa dagar blir pusslet färdigt andra dagar tar det lite längre tid. Jag minns att förra året hade vi samma känsla. Då pusslade vi ett riktigt roligt pussel från Djeco och jag kom ihåg hur avkopplande jag tyckte det var att pussla framförallt när man ser pusselbitarna att falla på plats.

Ormpussel från Djeco

Pusselbitar en del av vardagen

Att pusselbitar faller på plats är vårt mål även när vi inte pussla. Precis som min syster skrev i ett tidigare inlägg – att planera för ett nytt år. Tjusningen med att planera för ett helt nytt år är känslan när allt klaffa och faller på plats.

Kusinerna hjälps åt att pussla

Så är det iallafall i min vardag. Vissa dagar passar alla pusselbitar och vi har flyt i vardagslivet medan andra dagar blir det lätt kaos. Det är kanske det som är tjusningen att varje morgon får vakna till ett nytt opusslat pussel. Du själv är pusselbiten som formar vardagen.

Kombination av företagspussel

Just nu håller jag på att pussla ihop en bra kombination av jobb, familjeliv och fritid. Min strukturerade syster som är bra på listor har gjort mål med LillaBus. Mål, kalender och aktivitetslista som jag ska försöka uppnå under året. Jätte kul och inspirerande, det är sådant jag har tänkt i 10 år, men inte riktigt lyckas får ner på pränt iallafall inte i den här utsträckningen. Men i år är året då Lilla Bus tar ett steg mot nya mål lite mer organiserat.  Visst har jag varit organiserad tidigare men jag har haft min plan i huvudet, nu börjar vi även sätta planen med ord på papper. Det är kul att kunna bocka i avslutad på en punkt efter den andra och se hur företagspusslet blir färdigt… Fast det är klart färdigt kommer det nog aldrig blir i mitt liv då jag kommer på nya idéer med min entreprenörsanda.