Tisdagstips på en onsdag. Världen är upp och ner, jag vet – men jag kan inte låta bli att tipsa om en finfin rabatt hos Lilla Bus. Just nu kan ni fynda fåtöljer, soffor och annat sittbart för barnen.

Rabatten på 25% gäller månaden ut, dvs. 31 oktober. 

Rabatt på barnfåtölj

Vad sägs om en fåtölj från Jabadabado? Den finns i flera färger och förutom att barn älskar att sitta i den är den en fin inredningsmöbel. Just den här fåtöljen är populär att ge bort i present. Julen närmar sig. Kanske kan det här bli årets julklapp till minstingen?

Rabatt på barnfåtölj från Jabadabado

Fåtölj från Jabadabado. Finns i färgerna röd, lime, ljusrosa, babyblå och svart.

Rabatt på soffa

Eller kanske en soffa från Kids Concept? Hur ursnygg är inte den här?! Som en miniversion av en Chesterfield. Perfekt för ett syskonpar att samsas i. Eller för en liten person att vila i en stund innan det är dags för nästa äventyr.

25% rabatt på soffa från Kids Concept

Chesterfieldsoffa i grått linnetyg från Kids Concept

Säg något barn som inte älskar att klättra, sitta, stå, hoppa, i och från möbler. Det bästa är om de får ha sina egna möbler. Fallet blir inte lika högt och bulan inte lika stor om olyckan skulle vara framme och de ramlar. Dessutom är miniversioner av riktiga möbler så söta. De blir fina inredningsdetaljer antingen i barnrummet eller i vardagsrummet. Hur gulligt är det inte när det har blivit dags för fredagsmys och barnen, lagom trötta efter veckan, kryper upp  i sina egna fåtöljer framför TV:n ?

Möblerna som du köper hos Lilla Bus är mycket hållbara och slitstarka. Vi jobbar med varumärken som prioriterar fin design, bra kvalitet och hög säkerhet.

Rabatten är redan inlagd så det är bara att besöka Lilla Bus.nu. Om du har vägarna förbi butiken i Alvesta är du välkommen in för att känna och klämma på möblerna.