I söndags firade mannen och jag 1-årig bröllopsdag. Helt fantastiskt så klart och varje tillfälle är värt att fira, inte minst bröllopsdagen.

Bröllopet - jag och min syster

Vi hade ordnat barnvakt som kom hem till oss på morgonen. Mannen och jag kunde i lugn och ro promenera ner till Wisby hotell för att njuta av varandras sällskap och av en god hotellfrukost (jag älskar hotellfrukost).

Under frukosten kom vi båda fram till att bröllopsresan till Rom var det som först poppade upp i huvudet när vi tänker på bröllopet. Jag tänker också på dagen före bröllopet då pompoms skulle sättas upp i taket och alla hjälpte till för att få allt på plats. Konstigt nog tänker jag inte mycket på själva vigseln, kanske för att den var kort 🙂.

Vi försökte minnas milstolpar under året som gått. Den händelse som överskuggar allt är såklart när lillebror jr. föddes. Dramatiskt men han var så välkommen. Annars har vi varit i Danmark hela familjen och mannen och Vincent åkte till Island på egen resa. Lillebror började på förskola, storebror lärde sig att cykla utan stödhjul. Vi har haft dop, kusin har fyllt tonåring och vi själva har blivit ett år äldre.

Efter frukosten följde en intensiv dag som det ju blir med tre barn och ett hus och en trädgård och fint väder och mycket planer i teorin. Men till helgen ska mannen och jag på barnfritt bröllop. Vi tänkte fira lite extra då. Det ser jag verkligen fram emot.

Och just det, grattis till mina föräldrar som firar 42-årig bröllopsdag just idag.