Är det någon som har koll på vad barn tycker är kul och vilka leksaker som går hem hos barn, för stunden och i långa loppet, är det min syster. Sommarens i särklass populäraste leksaker är inget undantag. 

Leksaker är som med allt annat här i livet. Det finns flugor som varar i knappt en säsong (någon som kommer ihåg Tamagotchi?) och det finns sådant som håller över flera generationer (Lego, Monopol, speldosor…).

Sommarens leksaker

I senaste nyhetsbrevet listar Lilla Bus sommarens leksaker. På en ohotad förstaplats kommer Hand spinners. Dessa snurrande fenomen som man kan göra tricks med. Passar små som stora.


På andra plats kommer Slime i alla dess former. Våghalsarna badar i det, andra gör eget Slime, en tredje köper färdig. Oavsett metod, färg eller kladdighet är det kul! Vågar du testa?


Andra saker du kan läsa om i nyhetsbrevet är tips på underhållning för barn på resande fot, månadens vara och tips på skolavslutningskläder.

Prenumerera på nyhetsbrev

För att prenumera går du in på Lillabus.nu och skriver in dig. Då får du senaste nyheterna och erbjudanden och information om tävlingar.