Vi undrar ofta vart tar tiden vägen.  Att tiden bara rinner iväg, veckorna består endast av måndag och sen är det redan fredag igen. Dagarna där emellan flyter förbi i en himla fart. Känner ni igen er? Ja så känns iallafall mina veckor. Det är skönt just nu att dygnet har fler ljusa timmar. Barnens aktiviteter minskas ner ju närmare sommarlovet vi kommer. Jag tycker i och för sig som om att barnen har aktiviteter.  Det är kul att de håller på med någon aktivitet. Men ibland är det skönt med paus och bara ta kvällarna som de kommer.  Även fast veckorna rinner iväg har jag hållit fast vid mitt nyårslöfte 😊.

Galanta damer

På nyårsafton tog jag och några av mina vänner ett beslut. Vi skulle börja spela innebandy. Så kul! Sagt och gjort vi hyrde en liten sporthall varje lördag morgon under hela våren.  Enkla regler och inga proffs spelare. Tacklingar i ribbstol var heller inte tillåtet (vi spelade utan sarg).  Fast jag tror inte att just den sortens tackling är tillåtet i någon sport 😉. Vi har verkligen träffats varje lördagsmorgon  för att köra en timmes innebandy med ett kort fyspass (7 minutersappen). Vi har spelat innebandy från den 14 januari fram till den 20 maj. Jag tror att under hela vårterminen har jag varit borta max. 1-2 gånger på grund av att jag varit bortrest. Vi har varit ett glatt gäng tjejer som fick namnet ”Galanta damer” 😂. Vi träffas och alla med samma inställning att ha kul 😀.

Galanta damer som är på gång.

Vi gjorde det

Vilket gäng, ett gäng som kanske aldrig annars hade träffats. Men efter denna terminen har vi stärkts tillsammans inte bara vår kondition utan även utökat med fler träningsvänner.  Jag kan bara glatt konstatera att – vi gjorde det 👏! Alla har inte kunnat vara med alla gånger men skalan av tjejer har ändå hållit i sig. Vårt mål har varit att få ihop lag så att vi kunnat spela mot varandra. Vissa lördagar har det varit knapert men oftast med något undantag har vi ändå kunnat få ihop våra lag.  Med sådan uppslutning kan jag bara konstatera att vi fortsätter till hösten med ytterligare en termin…

Kram 🌸